Pavel Spálený - Yučikala
- Hlavní strana   - Zápisníček  - Tak nám nějak Paroubkova partaj pěkně zhrubla...

Tak nám nějak Paroubkova partaj pěkně zhrubla...

(13.5. 2006 19:45:00)

Taky si všímáte toho, jak se nám politici jisté "nejmenové ČSSD" vysmívají? Jak se vyhazují novináři jen proto, že si dovolili říct něco špatného proti Paroubkovi?

A jak jsou zajímavě obviňováni podnikatelé, kteří překřížili Paroubkovi cestu. Ještě že mají dostatek peněz na to, aby si zaplatili armádu vlastních detektivů a mohli tak prokázat svou nevinnu.(např. tento nebo tento)

Ještě že Paroubka nezajímá, že mu moje 11 letá sestra říká Ropucha... asi by skončila na škole... Stejně jako pak její děti a děti jejích dětí... Už jen zbývá, aby si náš premiér nechal ušít nové šaty (takové ty průhledné) - to by bylo něco. Běda, kdo by v televizi/novinách/rádiu byť jen naznačil, že jsou průhledné! A co bychom teprve poté četli článků od premiérského spisovatele, jak nic z toho není pravda :-)

Jak krásné přirovnání k přetřenému rudému autobusu na oranžovo napsal Michal Jiránek.

A jak napsal Orwel ve Farmě zvířat: "Všichni jsou si rovni, ale někteří jsou si rovnější". Jak jinak si vysvětlit rozdíl v zásahu policie na CzechTeku a neohlášené velmi hlasité volební produkce ČSSD?

Paroubkova "demokracie" se nějak transformuje do demokracie, která tu už byla... jen místo sociální se jí říkalo socialistická a zemřelo při ní víc lidí, že za Hitlera (i když uznávám, že Hitler "vládl" cca jen 5/6/ let).

Hezky se to zvýšky vysmívá plebsu tam dole... Doufám však, že pýcha předchází pád. Ale co, my přeci vždycky skloníme hlavu, než abychom se ozvali a řekli své jasné NE TAKOVÝMTO NECHUTNOSTEM...

Yučikala (yucikala@yucikala.net)


Komentáře

Doposud nebyly přidány žádné komentáře

Komentáře byly vypnuty. Důvodem bylo velké množství spamu nebo nežádoucích komentářů.
hlavní strana - kontakt
design and produce made by Yucikala.net