Pavel Spálený - Yučikala
- Hlavní strana   - Zápisníček  - Letošní sněm

Letošní sněm

(15.6. 2006 07:32:00)

Dostal jsem se k tomu sice až teď, ale napsat jsem to chtěl hned v pondělí. Chtěl bych napsat pár slov o letošním sněmu. A to i přesto, že jsem na něm pobyl jen v sobotu.

Musím říct, že sněm byl naprosto supr. Líbilo se mi, že měl dynamiku a zároveň nebyl ve stresu. Nápad s hraním, tleskáním atp. byl taky dobrej. Možná by to bylo zajímavější, kdyby se "odvázalo" víc lidí, ale i tak to mělo hodně co do sebe. Hodně moc taky hodnotím Viktorčinu hru pro děcka. Dávám jí 7 bodů z 5. Fakt fajn.

Nemohu vynechat skvělou píseň Mahykana o tom, jak se jistý šlechtic šel koupat či píseň "tri slepe medůzy seděli na šutru". Tuhle píseň o medůzách si pamatuju z prvního mezinárdního ráboření. Zpívala se tenkrát furt. Jenom, že anglicky... a když ji pak angličané zazpívali česky, bylo to supr.

Nepopovídal jsem si sice se všema lidma, co jsem chtěl, ale někdy i pár slov stačí. (Takže díky Willy za těch pár slov a Gu za za těch pár hodin našeho rozhovoru).

Ale přeci jen jedna věc byla na sněmu znát - ten hloupý termín. Dost lidí nedorazilo, protože dělalo zkoušky či přijímačky. A to je fakt škoda. Nostalgickou vzpomínku na týpí od začátku louky do konce jsem si ale musel na letošním sněmu oživit. Škoda. Na druhou stranu - Hukwim si moc chválil, jak je nás na sněmu hodně - v porovnání se čtyřicátými léty minulého století :-)

A jak se líbil sněm Vám?

Yučikala (yucikala@yucikala.net)


Komentáře

Doposud nebyly přidány žádné komentáře

Komentáře byly vypnuty. Důvodem bylo velké množství spamu nebo nežádoucích komentářů.
hlavní strana - kontakt
design and produce made by Yucikala.net